SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

După 130 de ani de tradiţie, Coca-Cola lansează o băutură cu alcool

7 martie, 2018 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: digi24.ro Foto: retail-loyalty.org

DIVERSEDupă mai bine de un secol, una dintre cele mai cunoscute branduri de băuturi carbogazoase a anunţă lansarea primei sale băuturi alcoolice.

Băutura Coca-Cola cu alcool este momentan în faza experimentală și va fi lansată pe piața din Japonia în curând. Compania dorește îmbinarea unei băuturi populare japoneze numită „shochu”cu apă carbogazoasă și diverse arome.

Produsul va avea un conținut redus de alcool, mai multe arome – de la kiwi la yuzu – și va fi disponibil în magazinele din întreaga Japonie.

Jorge Garduno, președintele Coca-Cola Japonia a declarat: „Aceasta este o băutură la doză care conține alcool, este făcută din shochu și apă carbogazoasă, plus niște arome. Nu am mai experimentat până acum această categorie, a băuturilor ușor alcoolizate, dar acesta e un exemplu că putem explora și alte oportunități. Coca-Cola s-a concentrat întotdeauna pe băuturile non-alcoolice, iar acesta este un experiment modest al unui segment de piață”.

Conceptul de băuturi Coca-Cola cu alcool va rămâne, cel mai probabil, doar în Japonia, fără să se extindă global, datorită pieței japoneze „unice și speciale”, precizează acesta.

Comentarii