SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

După 7 transplanturi de inimă, miliardarul David Rockefeller a murit la vârsta de 101 ani

21 martie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: zugo.md Foto: rumbosdigital.com
1490026191225

DIVERSEMiliardarul și filantropul David Rockefeller a murit la vârsta de 101 ani. Membru al uneia dintre cele mai influente familii din SUA, fostul bancher a decedat în somn.

Decesul lui David Rockefeller a fost confirmat de un purtător de cuvânt al familiei, Fraser P. Seitel, potrivit nytimes.com. Rockefeller, care de-a lungul vieții a donat peste două miliarde de dolari, a murit în somn din cauza unei insuficiențe cardiace, în locuința sa din Pocantico Hills, New York.

David Rockefeller a fost nepotul lui John D. Rockefeller, legendarul magnat al petrolului, iar mama sa, Abby, a fost o proeminentă patroană a artelor și cofondatoare a muzeului MoMa. De altfel, locul în care David Rockefeller s-a născut a fost transformat mai târziu în Muzeul de Artă Modernă (MoMA).

David a fost cel mai tânăr din cei șase copii ai lui John D. Rockefeller, fondatorul Rockefeller Center. După moartea fraților săi, el a devenit administratorul averii familiei și unul dintre cei mai cunoscuți filantropi.

De menționat că, de-a lungul vieții, David a suferit 7 transplanturi de inimă, ultima operație având loc la sfârșitul lunii august 2016.Therefore emphasis has been https://pro-essay-writer.com/ placed on incorporating these components into the school curriculum

Comentarii