SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

După concertul de la București, Rihanna vine la Chișinău. Cât costă biletele și cum poți obține o întâlnire cu vedeta

1 aprilie, 2016 Autor: Redacţia PROMOTIME
onstage at the 15th Annual "An Unforgettable Evening" Benefiting EIF's Women's Cancer Research Fund held at The Beverly Hilton Hotel on April 18, 2012 in Beverly Hills, California.

MONDENRihanna are doar vești bune pentru fanii săi. Artista aduce turneul “ANTI” și în Republica Moldova. Riri va concerta la Chișinău pe data de 16 august, după concertul susținut la București, pe 14 august. Pe site-ul artistei, rihannanow.com. este deja indicată dată şi sunt puse în vânzare biletele.

Biletele pentru concertul Rihannei au fost puse în vânzare deja, iar prețul variază între 1000 de lei și 10.000 de lei. De asemenea, Riri a scos la licitație și o întâlnire tete a tete, fericitul câștigător având posibilitatea să petreacă 24 de ore împreună cu vedeta de la Hollywood. Licitația pornește de la 2000 de euro.

Al optulea album ”Anti” a debutat pe prima poziție în topurile US Billboard 200, US R&B/Hip Hop Albums și UK R&B Albums, fiind certificat cu platină în Statele Unite. Noul albumul conține 13 piese, colaborări cu Drake, The Weeknd, Travis Scott (ll), Timbaland, Hit-Boy, Boi-1da, DJ Mustard și James Fauntleroy.

Deși vizita unei vedete internaționale de talia Rihannei ar fi o adevărată surpriză pentru fanii de la Chișinău, totuși un asemenea eveniment este departe de a se întâmpla. Echipa PROMOTIME vă dorește ca prima zi de aprilie să vă aducă doar zâmbete pe buze, și vă anunțăm că această veste minunată este doar o păcăleală de 1 Aprilie. 🙂

Comentarii