SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

După Emilian Crețu, încă o actriță a plecat de la „Eugene Ionesco”. „Am fost numită impertinentă, puțoaică și o actriță proastă”

24 octombrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: unimedia.info Foto: unimedia.info

DIVERSESituație fără precedent la Teatrul Național „Eugene Ionesco”. După ce actorul Emilian Crețu a anunțat publică că pleacă din trupa de teatru, actrița Inna Colbasiuc a scris și ea pe Facebook că a plecat.

Actrița afirmă că pleacă din aceleași motive – atitudinea directorului instituției.  Mai mult, în postarea sa scrie că a fost deseori numită „impertinentă, puțoaică și o actriță proastă”, deși a depus „mult suflet și dedicație”.

Vedeți mai jos postarea actriței, publicată la 22 octombrie curent.

15088238188473

Recent, actorul Emilian Crețu a anunțat că pleacă de la Teatrul „Eugene Ionesco”, la care a lucrat zece ani. Printre motivele invocate de actor a fost atitudinea directorului teatrului, Petru Vutcărău și faptul că în ultimul timp la teatru s-ar fi instaurat o „dictatură”.

Teatrul „Eugene Ionesco” a venit cu o reacție la declarațiile lui Emilian Crețu și a scris că „…cele declarate de Emilian Crețu nu sunt decât niște calomnii murdare, având ca scop să-l ponegrească atât pe Petru Vutcărău, cât și instituția pe care o conduce, respectiv, întregul nostru colectiv”.

Și fostul regizor de la Teatrul Național „Eugene Ionesco”, Veaceslav Sambriș, s-a expus asupra situației stabilite în teatru și mai cu seamă, asupra atitudinii directorului Petru Vutcărău. Veaceslav Sambriș l-a descris pe director „drept dictator”, iar teatrul- „locul ideal pentru distrugerea personalităților”.

Comentarii