SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

După o pauză îndelungată, interpreta Cristina Stețcaia surprinde cu o nouă piesă. Vezi cui îi este dedicată – (VIDEO)

24 februarie, 2017 Autor: Petru Moisei Sursa: zugo.md Foto: zugo.md
1487948774832

MUZICACu muzica populară a crescut. De mic copil, interpreta Cristina Stețcaia trăiește prin muzică. După o îndelungată tăcere interpreta a lansat ieri o nouă piesă la un post de radio. Piesa se numește „Hai la joc măi Nicolae” și este dedicată soțului ei, dar și tuturor celor care poartă acest nume.

De nouă ani de zile muzica îi este tovarăș în viață. Adevărata dragoste a Cristinei față de muzică a început la Facultatea de Arte Frumoase, din cadrul Universității de Stat din Moldova. Pentru ea muzica populară reprezintă întreaga varietate a vieţii poporului.

„În muzică se reflectă sufletul fiecărui moldovean, ea înseamnă şi profunzime muzicală, şi temperament, şi omagiul adus strămoşilor, şi libertatea gândirii muzicale, şi cântecul de leagăn al mamei, şi un șlagăr care poate deveni cunoscut pe parcursul a câteva zile”, a spus Cristina.

Interpreta a relatat că își dorea să scrie un cântec de joc și voie bună, de aceea a realizat bătuta „Hai la joc măi Nicolae”.

„Am depus mult suflet în realizarea acestui cântec, sper să ajungă la sufletul ascultătorilor. Vreau să le transmit tuturor gândirea pozitivă, să fie optimiști și să creadă în ei, pentru că omul este produsul gândurilor sale. El devine ceea ce gândește”, a adăugat interpreta.

Pentru viitor artista spune că are multe planuri și foarte multe de realizat. Însă ține totul în secret până când planurile sale nu vor prinde aripi.

In primăvara anului curent, Cristina Stețcaia urmează să ne surprindă cu un videoclip la piesa „Hai la joc măi Nicolae”.

Vezi mai jos videoclipul primei piese a interpretei.The reasons to choose our service if you need graphics and visualization homework help examine to investigate our main features

Comentarii