SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

E bine sau nu să rămâi virgină până la nuntă?

8 iunie, 2016 Autor: Iuliana Maranciuc Sursa: www.viata-libera.ro
gettyimages-186145907-couple-bed-andreypopov

SEXÎn lumea islamică, femeia este considerată de două ori mai puțin inteligentă decât un bărbat. Legea islamică susține că o femeie care întreține relații sexuale cu un bărbat care nu îi este soț, comite un păcat față de Alah. Un păcat suprem. Femeia care face abaterea, poate fi lovită de 100 de ori cu biciul sau poate fi omorâtă în public cu pietre.

O tânără de religie musulmană, Samira, și-a dorit să-și păstreze virginitatea până în ziua nunții. Ea a păstrat cu sfințenie tradițiile musulmane și s-a căsătorit la vîrsta de 24 de ani. Această decizie, însă, i-a pus sănătatea în pericol, potrivit simpaticul.com.

În noaptea nunții, soții au remarcat că nu pot întreține relații sexuale, iar femeia nu poate fi penetrată. Mușchii vaginali ai Samirei se contractau puternic atunci când bărbatul se apropia de ea.

Medicii au diagnosticat-o cu vaginism și, prin urmare, femeia a fost nevoită să urmeze un tratament de câteva luni.

Vaginismul este acea disfuncţie sexuală în care muşchii vaginului se contractă involuntar, iar din acest motiv, raporturile sexuale devin dureroase. Vaginismul primar apare de regulă la femeile care nu au întreţinut raporturi sexuale, dar se manifestă în special în perioada adolescenţei. Pacientele nu sunt conştiente că suferă de vaginism până în momentul în care se încearcă penetrarea vaginală. Tratamentul face referire la realizarea zilnică a exerciţiilor Kegel (serii alternante de contracţii şi relaxări) care au ca scop întărirea muşchiului planseului pelvin.

Există şi exerciţii speciale care contribuie la dilatarea vaginală, însă acestea trebuie realizate doar cu recomandarea medicului, care îi va explica pacientei implicaţiile acestora. Exerciţiile se pot realiza cu dilatatoare din plastic care imită forma penisului în erecţie. Pentru efectuarea acestora este foarte importantă şi cooperarea pacientului.
Castitatea este un refuz al cunoașterii, care se pare că poate provoca și anumite probleme de sănătate.

Comentarii