SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

E viral! Bebelușul care a cucerit internetul cu podoaba sa capilară – (FOTO)

26 martie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: cnn.com

DIVERSEAceasta este Isabelle Kaplan din California, o fetiță de două luni, care a devenit vedeta internetului. Bebelușul adorabil s-a născut cu foarte mult păr pe cap. Nu ochii albaștri sau zâmbetul cuceritor i-au topit pe internauți. Anume incredibila podoabă capilară este cea care i-a adus celebritatea. Așa, peste noapte.

Copila s-a bucurat de foarte multă atenție atunci când mama sa, Mackenzie Kaplan, a postat o poză cu mândrețea sa de față.

În următoarea zi, au sunat-o rudele și i-au spus că fotografia este distribuită pe alte site-uri de socializare de foarte multă lume. Poza a ajuns și pe Reddit, postată fiind de verișoara lui Mackenzie. Ea a comentat „Fiica verișoarei mele are părul ca cel al unei prezentatoare de știri.” Aceasta a adunat, în timp foarte scurt, peste trei milioane de vizualizări. Și asta pentru că internauții s-au îndrăgostit pe dată de fetița cu părul perfect.

Explicația ar fi de ordin genetic. Potrivit medicului pediatru Jennifer Shu, citat de CNN, tatăl fetiței, Dave, a avut în familia sa rude cu podoabe capilare impresionante.

 

Comentarii