SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

El este cel mai sexy bărbat al anului 2015. Cum a primit vestea

18 noiembrie, 2015 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: click.ro Foto: click.ro


Revista People a numit cel mai sexy bărbat al anului 2015. Anunțul a fost făcut în emisiunea prezentatorului american Jimmy Kimmel (48 de ani), care i-a luat un interviu norocosului star. Cel care a primit acest titlu este căsătorit și are copii mari. Are o soție la fel de sexy și la fel de celebră ca el. Totodată, este un fotbalist britanic foarte talentat care apare în Topul 100 FIFA al celor mai buni jucători în viață.

Anual, revista People alege cel mai sexy bărbat dintre celebritățile internaționale. În acest an, David Beckham (40 de ani) a fost distins cu acest titlu râvnit de bărbații din întreaga lume, potrivit The Huffington Post. Fotbalistul este căsătorit cu fosta membră a trupei Spice Girl, Victoria Beckham (41 de ani). Împreună au patru copii: Brooklyn (16 ani), Romeo (13 ani), Cruz (10 ani) și Harper (4 ani).

Fotablistul apare pe coperta celui mai nou număr al revistei People
Foto: people.com

Invitat în emisiunea „Jimmy Kimmel Live”, David Beckham a fost anunțat că este cel mai sexy bărbat din lume și a ținut un discurs amuzant: „Aș vrea să le mulțumesc părinților mei că m-au adus pe lume. Aș vrea să le mulțumesc și stiliștilor mei și programului de editare foto Photoshop”. Deși fotbalistul se simte onorat că a fost distins cu acest titlu, David a dezvăluit publicației People, care l-a numit cel mai sexy bărbat din lume, că a avut ezitări.

„Nu mă simt atrăgător sau sexy. Îmi place să port haine frumoase și să mă îmbrac în costume potrivite, să arăt și să mă simt bine, dar nu mă consider sexy”, a spus starul britanic.

Așadar, Beckham a intrat în grupul de elită al celor mai sexy bărbați în viață. În anul 2014, actorul Chirs Hemsworth (32 de ani) s-a bucurat de acest titlu, iar în 2013, solistul trupei Maroon 5, Adam Levine (36 de ani), a fost numit cel mai sexy bărbat.

Comentarii