SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Elton John se va căsători în acest week-end

18 decembrie, 2014 Autor: Laura Grigore


Cântăreţul britanic, Elton John, se va căsători în acest week-end cu partenerul său de viaţă, producătorul de film, David Furnish. Artistul a declarat că este fericit pentru Anglia pentru că  aceasta în sfârşit a legalizat căsătoriile între persoanele de acelaşi sex.

 

Cei doi fac un cuplu din 2005, atunci ei au semnat un contract de parteneriat civil, aşa cum legile Angliei nu permiteau căsătoriile dintre persoane de aceleşi sex. După nouă ani de relaţie, aceştea îşi vor legaliza, în sfârşit, căsătoria. Elton John şi David Furnish au împreună doi copii – Zachary și Elaydzha, pe care i-a adus pe lume o mamă-surogat. Copii poartă nume dublu, al ambilor taţi – Furnish-John. Părinţii spun că nu vor ascunde de copii modul în care aceștia au venit pe lume, în schimb, niciodată nu vor spune cine este tatăl lor biologic.

Pe 21 decembrie cei doi iubiţi îşi vor jura dragoste într-o atmosferă intimă. Ceremonia va fi una luxoasă, dar presa nu va avea acces la ea. Cuplul a invitat 50 de prieteni şi apropiaţi, printre ei se numără David şi Victoria Beckham, Elizabeth Hurley, Ozzy şi Sharon Osbourne.

Comentarii