SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Emiluţ, un băiat de patru ani, cu limbajul lui „colorat” a strâns pe YouTube peste 2 milioane de vizualizări . – (VIDEO)

10 ianuarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: cancan.ro Foto: bihorel.ro

DIVERTISMENTEmiluţ, un băieţel din Cefa care va împlini în februarie 5 ani, a ajuns faimos pe net după ce filmuleţul în care vorbeşte ca un om mare, într-un limbaj neaoş ardelenesc, dar şi extrem de „colorat”, a fost postat pe YouTube şi a strâns peste 2 milioane de vizualizări.

Potrivit unor surse, Emiluţ este şi în realitate la fel ca în videoclipuri: un năzdrăvan care face multe trăsnăi, slobod la gură. În plus, el are grijă de cei doi fraţi mai mici atunci când părinţii săi sunt plecaţi la muncă.

În prima înregistrare de mai jos, Emiluţ îi spune unui bărbat care îl duce acasă cu maşina că: „Satana mai mere la grădiniţă”, dar el, nu. Băiatul are şi argumente importante pentru afirmaţia făcută. El a spus că lucrează împreună cu părinţii, ajutându-i la treburi, iar când e întrebat dacă este şi plătit, răspunde fără perdea că: „P#&@ bani!”.

Şi, chiar dacă nu recunoaşte, Emiluţ merge totuşi la grădiniţă, recită poezii, unde cântă şi se joacă împreună cu colegii.

 

Comentarii