SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

EMOŢIONANT! Când a văzut ce are în traistă această bătrânică, un taximetrist a început să plângă!

10 august, 2017 Autor: Alexandru Rufanda Sursa: cancan.ro

SOCIALUn video cu o bătrânică care vine de la 10 km la oraş pentru a vinde brânză şi smântână a devenit viral pe reţelele de socializare. Femeia locuieşte într-un sat din judeţul Vrancea şi vine zilnic în Focşani pentru a face un ban cinstit.

„Bună ziua prieteni! Vă mulţumesc din suflet pentru nenumăratele mesaje de laudă şi susţinere apropo de clipul postat ieri de mine pe facebook. Doar mi-am făcut datoria ca cetaţean într-un spirit civic, mulţi m-au contactat în privat să-i pun in legătură cu bătrâna, ca să o poată ajuta, ăstă este un lucru foarte frumos, dar nu uitaţi că în situaţia ei mai sunt poate încă câteva sute de mii de oameni necăjiţi în România care au nevoie de ajutor. Răspunsul meu este că nu vă pot oferi alte informaţii şi nici nu deţin date despre această bătranica, altele decât ce s-a prezentat în clipul video şi nu mă pot implica în viaţa ei personala şi familia ei. Eu, Alexander Floares împreună cu Aurel Dumitru am luat această iniţiativă, pe banii noştri cu propiile noastre forţe, împreună cu câţiva români extraordinari din Londra, să ajutăm ţăranul român prin a cumpăra produse româneşti de la ei si să le ducem pe masa românilor din Londra. Nu facem profit,vrem ca banii să ajungă în buzunarul ţăranului romån. Vă mulţumesc pentru tot sprijinul faţa de bătrânică şi toată compasiunea faţa de noi.Cu respect, Alexander Floares & Aurel Dumitru’’, a scris Alexander Floares pe pagina lui de Facebook.

Un taximetrist o filmat-o, în timp ce purta o conversaţie cu ea şi a mărturisit printre altele că are o pensie de 400 de lei. ,,Am brânză şi smântână, brânza este 12 lei kilogramul. Sunt din judeţul Vrancea. Am muncit la Colectiv şi am pensie 400 de lei’’, a declarat bătrâna. Bărbatul i-a cumpărat toată brânza pe care o avea femeia la ea şi i-a dat 50 de lei, o sumă mai mare decât trebuia.

Filmarea a emoţionat multe persoane şi s-a tras un semnal de alarmă pe Facebook, în speranţa că se remedia lucrurile în ţara noastră. “Inadmisibil aşa ceva in România, o bătrânică vine de la 10 km la oraş pentru a vinde 1 kg de brânză şi un borcan de smântână. Vă spun sincer,am plâns cu lacrimi.Vă las pe voi să vizionaţi această filmare şi să trageţi concluziile!!! Distribuie mai departe poate cineva ii sare in ajutor!”, este mesajul scris pe pagina de Facebook “Made în România”.

20664869_1761894013887700_4161966316359681436_n

Comentarii