SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Enable Moldova își deschide ușile pentru tinerii care își doresc o afacere proprie – (FOTO)

24 aprilie, 2018 Autor: Petru Moisei

EVENIMENTECinci speakeri, cinci continente, cinci zile de evenimente de conturare a comunităților de antreprenori, de suport a tinerilor (vârsta 15-23 de ani) care vor să lanseze o afacere, de susținere și promovare a antreprenorilor din Republica Moldova, în cadrul evenimentului Enable Moldova III: Local, Inclusive Collaborative.

„Prin organizarea celei de-a treia ediții a Enable Moldova ne propunem să consolidăm comunitățile antreprenoriale locale și să le conectăm la expertiza națională și internațională, să promovăm educația  inclusivă pentru tineri femei și factorii locali din diferite regiuni ale Republicii Moldova”, comunică Olesea Fortuna, președinte GEN Moldova.

Evenimentul are loc perioada 20-15 aprilie în Chișinău, Soroca și Ungheni și va consta dntr-o serie de activități precum: conferință, workshopuri pe centrarea pe consumator, lansarea unei afaceri utilizând metoda de Design Thinking și modalități de consolidare și dezvoltare a comunităților.

Ghizi ai evenimentului vor fi speakeri internațional precum Rebecca Palmer – CANADA, fondator EntreLaunch, Startup Nations Finalist, Andre Abi Awad – LIBAN, Entreprenergy, Coach, Houssem E. Touil – TUNISIA, World Bank coach antreprenor, Technological Enabler, Romina Diaz – PERU, Coach și Trainer, Silvia Solonari – Statele Unite ale Americii, antreprenoare cu experiență, fondatoare a companiei „Aivlis Marketing”, din New York și a Fundației Familiei Solonari.

Evenimentul va avea loc în perioada 21 – 25 Aprilie, iar proiectul se va încheia în decembrie 2018.

Enable Moldova III este organizat de GEN Moldova cu susținerea Friedrich Naumann Foundation, în parteneriat cu Direcția Generală Educație Tineret și Sport Chișinău, Academia de Studii Economice a Moldovei, ProEntranse, Incubatorul de Afaceri din Soroca, Consiliul Raional Ungheni.

Comentarii