SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Enrique Iglesias vinde tricouri pentru a-i ajuta pe copiii defavorizați

29 octombrie, 2015 Autor: Lucia Cujbă Sursa: agerpres.ro Foto: euronews.com


Interpretul spaniol Enrique Iglesias și organizația „Save the Children” și-au dat mâna pentru a salva copii aflați în situație de criză umanitară. Este vorba despre o campanie de strângere de fonduri ce vor fi colectate prin vânzarea de tricouri inspirate de inima pe care cântărețul a desenat-o cu propriul sânge, după ce a fost tăiat la mână de o dronă. S-a întâmplat în timpul concertului său din Tijuana, Mexic, în luna mai a acestui an.

 „Sunt extrem de emoționat să mă alătur organizației „Save the Children” pentru a-i ajuta pe copiii defavorizați. Îmi ofer inima copiilor din întreaga lume afectați de crize umanitare și care sunt nevoiți să-și refacă viața de la zero”, a declarat artistul.

 

Așa-numitele „Heart T-Shirts”, care au fost puse deja în vânzare prin intermediul site-ului artistului,  costă 27 de dolari. Din această sumă, 12 dolari vor merge direct la Children’s Emergency Fund, fondul care furnizează resurse organizației „Save the Children” în fața oricărei crize care afectează minorii.

După accidentul suferit în timpul concertului din Tijuana, cântărețul spaniol a fost supus unei operații de chirurgie reparatorie la mâna dreaptă. El a continuat spectacolul încă o jumătate de oră, în pofida gravității rănilor. Deși i s-a recomandat să-și suspende concertul după accident, Iglesias a decis să se întoarcă pe scenă, purtând tricoul pe care desenase inima cu sângele său.

Comentarii