SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Eşti stresată? Află ce alimente îţi sunt recomandate…

8 iunie, 2016 Autor: Xenia Bugneac
dieta_post_02_375cf8b8cf


În vreme ce unii dintre noi se declară învinşi de problemele cotidiene, alţii sunt atât de obişnuiţi cu ele, încât îşi desfăşoară întreaga existenţă într-o continuă stare de stres şi solicitare psihică. Stresul pune stăpânire pe noi şi ne afectează încetul cu încetul sănătatea fizică şi mentală.

Potrivit medicilor nutriţionişti, aceste alimente recomandate când eşti stresată, te ajută să-ţi satisfaci anumite pofte fără să-ţi pui în pericol silueta sau sănătatea. Aşadar, încearcă să ţii cont de aceste sfaturi şi nu uita să mănânci sănătos, indiferent de situaţie!

Iată alimentele recomandate de către nutriţionişti:

Ovăz cu nuci şi fructe de pădure
Este o gustare bogată în vitaminele B şi C, te ajută să te eliberezi de stres şi să te simţi bine. Până la finalul zilei vei uita de toate grijile şi problemele.

Biscuiţii din cereale integrale şi unt de arahide
Biscuiţii îţi asigură necesarul de carbohidraţi şi ajută la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge, în timpul ce untul de arahide îţi asigură necesarul de proteine şi grăsimi.

Pâine prăjită cu avocado
O gustare pe atât de simplă, pe atât de sănătoasă. Avocado ajută la combaterea stresului, iar pâinea prăjită nu îţi pune în pericol silueta, aşa că poţi să optezi oricând pentru această gustare sănătoasă.


Ciocolata neagră
Dacă îţi plac dulciurile şi nu poţi renunţa complet la ele, află că ciocolata neagră are foarte multe beneficii asupra sănătăţii, ceea ce înseamnă că se încadrează cu succes pe lista cu alimente recomandate când eşti stresată. Aceasta ajută organismul să creeze mai multă endorfină şi îţi creează o stare de bine.

Comentarii