SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

EUROVISION 2016. Videoclipurile pieselor care intră în selecția națională din România – (VIDEO)

2 martie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu
EUROVISION-2016

ACTUALITATEÎn semifinala selecției naționale pentru Eurovision 2016  vor concura Jukebox, M I H A I, Ovidiu Anton, Florena, Doru Todoruţ şi Irina Baianţ, Dream Walkers, Gaşca de acasă, Andra Olteanu, Irina Popa, Vanotek feat. The Code & Georgian, Xandra şi Mihai Băjinaru. Dintre cele 12 piese, şase vor accede în finală: patru vor fi alese de un juriu de specialitate, iar două de către public, prin televot.

TVR a publicat toate cele 12 videoclipuri ale pieselor, realizate în platourile televiziunii naționale.

Selecţia Naţională Eurovision România 2016 se va desfăşura la Sala Sporturilor din Baia Mare, prin două show-uri, transmise în direct de TVR: semifinala din 4 martie şi finala din 6 martie. În finala 6 martie, publicul este singurul care va alege reprezentantul României pe scena de la Stockhom, dintre piesele rămase în concurs, prin televot.

Concursul cântecului european se va desfăşura, în 2016, la Stockholm, Suedia, în 10, 12 şi 14 mai. În competiţie s-au înscris 43 de ţări, cu trei mai multe decât la ediţia precedentă. România va participa în a doua semifinală a concursului, cea din 12 mai, alături de Albania, Bulgaria, Danemarca, Georgia, Slovenia, Norvegia, Ucraina, Belgia, Letonia, Belarus, Irlanda, Elveţia, Macedonia, Australia, Lituania, Polonia, Israel şi Serbia. Pe eurovision.tvr.ro, se găsesc toate informaţiile despre concurs, inclusiv Regulamentul oficial, dar şi noutăţile din ţară şi din străinătate pe subiectul Eurovision.

Doru Todoruț feat. Irina Baianț – The Voice

Andra Olteanu – Nai Nai

Dream Walkers – Let it shine

Irina Popa – Letting go

Jukebox – Come on everybody

Mihai Băjinaru – Never too late

Vanotek feat. The Code & Georgian – I’m coming home

M I H A I – Paradisio

Florena – Behind the shadows

Gaşca de acasă – Tu eşti povestea

Ovidiu Anton – Moment of silence

Xandra – Superhuman

Comentarii