SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

EUROVISION 2018. The Humans, trupa care va reprezenta România la Lisabona (VIDEO)

26 februarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: digi24.ro Foto: captură YouTube

MUZICĂRomânia va fi reprezentată la Eurovision 2018 de trupa „The HUMANS”, cu piesa „Goodbye”, în finala care va avea loc în luna mai, la Lisabona.

Melodia „Goodbye” a trupei „The HUMANS” s-a clasat pe primul loc în finala pentru desemnarea reprezentantului României la Eurovision 2018, unde a obținut 3277 de voturi din partea publicului.

Melodiile trupei „The HUMANS” sunt un mix de stiluri muzicale; influențele pop, rock și funk predomină în piesele lor, iar melodia „Goodbye”, câștigătoarea de la Eurovision România 2018, nu face excepție.

Trupa „The HUMANS” a fost formată în urmă cu un an și este compusă din șase membri: Adi Tetrade (tobe), Alin Neagoe (bass), Alex Matei (clape), Alex Cismaru (chitară), Cristina Caramarcu (voce).

Înainte de a participa la Eurovision România 2018, „The HUMANS” au colaborat cu Adi Sînă, fostul membru al trupei Akcent, care este în prezent unul dintre cei mai cunoscuți producători muzicali din România. Cristinei Caramarcu, în vârstă de 33 de ani, nu îi sunt străine competițiile muzicale și spune că a moștenit pasiunea pentru muzică din familie. Înainte de „The HUMANS”, ea a făcut parte dintr-o altă formație, Compania 7.

Comentarii