SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Eva Longoria, „nevastă disperată” pentru a treia oară. Ce rochie a purtat vedeta – (FOTO)

24 mai, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: agerpres.ro Foto: grazia.fr

MONDENActrița Eva Longoria, una dintre vedetele seriei "Neveste disperate", s-a căsătorit cu partenerul său, mogulul media José Antonio Baston, sâmbătă, 21 mai, informează Huffington Post, citat de Agerpres. Evenimentul a avut loc la o reşedinţă privată cu vedere spre lac din Valle de Bravo, în apropiere de Ciudad de Mexico.

Ceremonia a avut loc în aer liber într-un loc pitoresc din apropierea lacului, iar fotografiile apărute o înfăţişează pe mireasă purtând o rochie albă fără mâneci, cu un văl alb, lung. Printre cei aproximativ 200 de invitaţi care s-au alăturat fericitului cuplu pentru a sărbători momentul, s-au numărat prieteni faimoşi precum Victoria şi David Beckham, surprinşi la rândul lor în fotografiile luate de paparazzi.

Potrivit unor surse, printre invitaţii de marcă s-ar fi aflat şi Ricky Martin, Katy Perry, dar şi actorii Penelope Cruz, Mario Lopez, Amaury Nolasco şi Jaime Camil, notează mediafax.ro.  Fosta cântăreaţă şi actual designer Victoria se pare că ar fi creat rochia de nuntă a prietenei sale, Eva Longoria.

Mariage-d-Eva-Longoria-les-stars-presentes-ont-partage-des-photos-sur-Instagram_exact1900x908_l

La 41 de ani, Eva Longoria este la a treia căsnicie, după mariajul cu actorul Tyler Christopher din 2002 până în 2004 și cel cu jucătorul de baschetbal Tony Parker din 2007 până în 2011.

Actrița americană de origine mexicană, protagonista serialului „Telenovela” difuzat în Statele Unite, și-a celebrat căsătoria în conacul unui prieten al său, actorul Jaime Camil.

 

Comentarii