SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Evdokim Baxanean a lansat o nouă piesă dedicată tuturor femeilor. Detalii inedite despre creație – (VIDEO)

9 august, 2016 Autor: Petru Moisei

EXCLUSIVEvdokim Baxanean este un interpret bine cunoscut publicului de la noi. Recent, el a lansat o nouă melodie de dragoste intitulată: ,,Doar aici și doar acum".

Piesa este dedicată celor mai scumpe și dragi ființe: tuturor femeilor. Prin această armonie a sunetelor, artistul elogiază toate femeile și prin versurile inedite își exprimă dragostea și recunoștința pentru iubirea ce i s-a oferit, de către o domnișoară necunoscută.

Solicitat de PROMOTIME interpretul a povestit câteva detalii despre piesa nou-lansată: ,,Mi-am dorit o piesă modernă și totodată am condimentat-o cu stilul meu muzical unic. Este o piesă ca și multe aletele, dedicată femeilor. Dacă voi simți necesitatea unui videoclip pentru piesa dată, la sigur voi filma unul. Am lucrat la această piesă cu echipa de la InterMusic. Sunt baieți talentați! Textul acestei melodii este scris de Cătălina Stoinov, iar muzica am compus-o eu.”

Puteți asculta piesa ,,Doar aici și doar acum” în cadrul fragmentului video următor:

https://www.youtube.com/watch?v=6GXUX38ZxBIExamples of completed https://goldessayclub.com orders final project compare and contrast critique power, influence & leadership post traumatic stress disorder unusual and outstanding forever

Comentarii