SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Evdokim Baxanean, despre frumuseţea şi succesul femeilor în ochii bărbaţilor

4 iunie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu


Femeia din ochii interpretului Evdokim Baxanean este inteligentă, sinceră și foarte grijulie. Evdokim nu agrează doamnele materialiste, și nici pe cele care înșală. El spune că soluția pentru infidelitate este despărțirea. De asemenea, nu-i plac femeile care nu țin cont de sfaturile și propunerile lui. Vedeți cum a răspuns artistul la întrebările PROMOTIME.

Ce calități apreciezi la o femeie? 
În primul rând, trebuie să fie o femeie inteligentă, sinceră, să mă susțină și să mă alinte. Și, cel mai important, să nu fie materialistă.

Ce te deranjeaza cel mai mult la o femeie?

O femeie care sfidează și ignoră sfaturile mele nu se bucură de prea multă admirație și respect.

Cum arată o femeie de succes?

O femeie de succes este puternică, ambițioasă, ea știe foarte bine ce își dorește de la viață. Alături de o astfel de parteneră, un bărbat se modelează și are ambiții mult mai mari.

Ce nu ai putea ierta niciodată unei femei?

Infidelitatea este cel mai grav lucru pe care nu i l-aș ierta. Chiar dacă se spune că iertarea este pentru cei puternici, o femeie care înșală nu mă mai convinge că între noi poate fi altfel. În caz contrar, unde va fi orgoliul meu de bărbat?!

Cât ai putea sacrifica de dragul unei femei?

Eu nu sunt genul de persoană care face sacrificii. Doar iubesc, apreciez, respect și îmi doresc să fac femeia de alături fericită.

Comentarii