SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

EXCLUSIV din India! Reprezentanta Moldovei, despre concursul „Supermodel International 2016” – (FOTO)

16 martie, 2016 Autor: Gabriela Grițco
16713_694091177327263_7587103814722530466_n


Loredana Anton reprezintă Republica Moldova la concursul „Supermodel International 2016”, un concurs internațional la care participă modele din mai multe țări și care se va desfășoară la 11 martie, în India.

Tânăra model, studentă la Facultatea de Drept, luptă pentru titlu alături de celelalte finaliste, care reprezintă alte 30 de țări ale lumii. Modelul nu este la prima experiență, în 2013, reprezentând Moldova la concursul internațional „Miss Tourism World”.

 

Loredana și-a împărtășit impresiile, dar și trăirile referitoare la concurs, cu echipa PROMOTIME. Aceasta a vorbit despre India, despre participante, dar și programul de care au parte acestea zilnic.

Loredana Anton: „India este pe bună dreptate țara contrastelor! Cel mai mare impact vizual, olfactiv și, totodată, auditiv, l-a adus experiența indiană pe care am reusit să o capăt în cadrul concursului „Supermodel International 2016”!  Toate participantele au o frumusețe individuală, caracteristică țării pe care o reprezintă, deci pot spune că concurența este destul de puternică. Fetele sunt comunicative și prietenoase, ne susținem și ne ajutăm reciproc, dar totuși nu uităm că merge o luptă pentru coroniță! Programul nostru este destul de încărcat, muncim mult, participăm în fiecare zi la ședințe foto, prezentări de modă și ceremonii! Au trecut abia câteva zile de când sunt aici, urmează să vizităm marile obiective turistice precum Taj Mahal-ul și Orașul Jaipur.

 

Loredana Anton are grijă și de susținătorii săi, nu trece nicio zi de concurs fără ca frumoasa reprezentantă să se împartă din experiența sa de acolo. Din postările sale pe pagina personală de Facebook, o putem observa alături de celelalte finaliste, dar și de președintele „Word Beauty Congress”, Zamir Huseynov.

Finala concursului „Supermodel International 2016” , va avea loc pe data de 21 martie și poate fi urmărită pe site-ul oficial al concursului.

Noi am înțeles că este o fire luptătoare, motivată la extrem de a obține un loc în acest concurs, și îi urăm succes!

Comentarii