SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

EXCLUSIV!!! Lucreția Racu, este profund dezamăgită: Iată care este motivul

11 martie, 2018 Autor: Natalia Acciu Foto: facebook.com

MONDENFrumoasa interpretă Lucreția Racu este dezamăgită profund! De când s-a lansat în muzică, a simțit pe pielea sa că succesul nu aduce doar fericire. Interpreta trăia o frumoasă poveste de dragoste, care se pare că s-a sfârșit.

Acum câteva minute, artista a publicat pe o pagină de socializare un mesaj dezamăgitor și trist, fiind dovadă că aceasta suferă din dragoste.

„O femeie înțeleaptă înțelege că adevărul amar, este mai bun decât iluziile naive. Din acest motiv, nu caută justificările banale a unui bărbăt. Dacă el nu sună, înseamnă că nu este interesat. A luat sfărșit. Punct, înainte de a intra la alte ezitări! Femeia înțeleaptă, nu purta niciodată ochelari roz”, a spus Lucreția pe facebook.

Contactată de redacția PROMOTIME, aceasta a declarat doar că este dezamăgită și nu vrea să facă alte afirmații. Interpreta dorește să nu fie asaltată de presă pe acest subiect.

Amintim că Lucreția Racu, este originară din orașul Florești, dar locuiește de mai mulți ani în România, iar de curând, basarabeanca și-a lansat primul ei single „M-am îndrăgostit”. O piesă de dragoste, dedicată tuturor îndrăgostiților. Producţia nu putea fi completă fără un videoclip fierbinte.

 

Dacă doriți să o cunoașteți mai bine pe Lucrația Racu, puteți afla chiar de la ea din interviul acordat în exclusivitate pentru PROMOTIME.MD.

Comentarii