SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

EXCLUSIV Natalia Moraru, detalii despre nuntă. Interpreta s-ar putea muta în Franța

28 ianuarie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu
natalia

MONDENDupă ce ieri, Natalia Moraru a fost cerută de soție de iubitul său Radu Leonti, interpreta a dezvăluit pentru PROMOTIME că deja au stabilit data nunții și au ales restaurantul în care va avea loc marele eveniment.

Deși se cunosc de mai puțin de un an, tinerii au decis că sunt pregătiți pentru acest pas important și pentru această schimbare în viețile lor. „Ne cunoaștem din vara anului trecut, din luna august. Am ieșit în oraș doar ca prieteni. Lucrurile au evoluat recent. Ne iubim și dorim să fim împreună”, ne-a declarat Natalia.

Interpreta ne-a dezvăluit că deja au stabilit că nunta va avea loc la 17 iunie 2016 și au ales deja restaurantul unde va avea loc marele eveniment.
Deoarece viitorul soț al Nataliei își desfășoară activitatea în Franța, cuplul ar putea face „naveta” în Republica Moldova. „Vom locui aici și în Franța. Viitorul meu soț are afacere acolo și încă nu ne putem aprecia unde ne vom stabilii definitv”, a precizat interpreta.
Am întrebat-o pe Natalia cum vede ea nunta perfectă, artista spunând că ” lângă viitorul meu soț, ca o femeie împlinită, iubită, apreciată și respectată”.
Interpreta are doar cuvinte de laudă despre partenerul său,  caracterizând-ul ca fiind „un bărbat foarte grijuliu, iubitor, educat și foarte manierat. Se vede o educație din familie și de la părinții lui”.

Comentarii