SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

EXCLUSIV: Prima poză cu fetița Anastasiei Cecati – (FOTO)

1 aprilie, 2018 Autor: Petru Moisei

DIVERSEVezi prima poză cu Sofia, micuța Anastasiei Cecati și a lui Alexei Mitachi. Dar și o poză cu fotomodelul în ultimele luni de sarcină.

Sfârșitul tragic al fotomodelului Anastasia Cecati și al soțului acesteia – Alexei Mitachi a provocat o undă de șoc pe ambele maluri ale Prutului, dar nu numai. Deși a adus pe lume o fetiță cu numai câteva săptămâni înainte de a fi ucisă, se pare că Anastasia nu a vrut să-și etaleze prea mult graviditatea pe rețelele de socializare, așa cum obișnuia.  O singură poză cu frumoasa moldoveancă însărcinată, atât a reușit presa să găsească.  PROMOTIME a intrat  însă în posesia unei poze a fotomodelului cu numai câteva săptămâni înainte de naștere. Fetița cuplului Cecati-Mitachi se numește Sofia.

Surse apropiate Anastasiei, dar care au dorit să-și păstreze anonimatul, ne-au declarat în exclusivitate că aceasta intenționa să se mute cu traiul în Los Angeles și nu în Dubai cum s-a tot vehiculat în presă. De unde și conflictul și neînțelegerile apărute între Cecati și soțul său Alexei Mitachi.„Este o mare pierdere. A lăsat în urma sa un copil. Așa cum i s-a întâmplat și ei când era mică. Și-a pierdut și ea tatăl timpuriu.  E ca un blestem în familie.  Anastasia plănuia să se mute în Los Angeles cu fiica sa nou-născută –  Sofia. Când Alexei a aflat, a luat-o razna. Nu putea accepta că nu-și va mai vedea micuța și nici pe Anastasia, pe care o iubea nespus. În plus, nimeni dintre prietenii cuplului nu-și explică cum de au decurs atât de rapid lucrurile între ei”, a declarat un apropiat al cuplului.

 

 

La rândul său, fratele Anastasiei, Igor, a scris pe contul personal de Facebook: „Presa vorbește foarte prost de surioara mea. Lumea nu știe nimic, nici nu o să știe niciodată. Sunt doar minciuni. Adevărul îl știm doar noi, familia ei. Cine o cunoaște știe cum era ea. Nu are rost să vorbesc prost, să comentez. Pot să spun foarte multe, presa oricum scrie doar ce vrea”.

 

Tot Igor a postat și prima poză cu fetița Anastasiei Cecati și a lui Alexei Mitachi. O ține în brațe pe micuță, iar alături îi este mama sa, bunica Sofiei. „Mulțumesc, Doamne”, a scris fratele Anastasiei Cecati.

 

Comentarii