SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Facebook te MONITORIZEAZĂ! E un fel de „Big Brother” contemporan – (FOTO)

29 ianuarie, 2016 Autor: Mirela Urușciuc Sursa: realitatea.net


Atunci când downloadezi o aplicaţie sau accesezi un site folosindu-te de contul tău de Facebook, le dai acelor companii acces la pagina ta, scrie Realitatea.net.

Şi e uşor să uiţi, dar Facebook-ul tău conţine date reale despre tine: adresa de e-mail, numărul de telefon, unde lucrezi acum şi unde ai lucrat înainte, dar şi locul în care îţi faci vacanţa, perioada şi, cel mai periculos, locaţia ta actuală. Aşa că, înainte să vrei să ştergi toate aplicaţiile, există câteva setări pe care le poţi folosi pentru a-ţi asigura datele şi pentru a ţine companiile la distanţă.

Cum procedezi?

1. Apasă pe săgeata îndreptată în jos aflată în colţul din dreapta sus al paginii tale de Facebook.

(w460)

2. Mergi la Setări.

(w460)

3. Fă click pe Ads sau reclame.

(w460)

4. În fiecare secţiune a reclamelore, fă click pe butonul “Editează”.

(w460)
5. În interiorul meniului “Editează” vei putea vedea cum îţi este folosită identitatea pe Facebook pentru reclame şi ce văd alţii. În imagine, de exemplu, ni se arată cum ar arăta o reclamă la un restaurant japonez.

(w460)

6. Cel mai simplu este să editezi fiecare secţiune din cele trei şi să apeşi pe “Nimeni”, iar apoi să salvezi modificările făcute.

(w460)

Comentarii