SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Fără kilograme de zahăr în dulceață! Iată soluția – (FOTO)

26 iunie, 2018 Autor: Petru Moisei

DIVERTISMENTE sezonul dulcețurilor. Dar câte gospodine știu cum se prepară corect dulceața?

E vară. E cald. E timpul să slăbim și să gospodărim, inclusiv pentru la iarnă. Și, dacă pe o asemenea vreme toridă stăm mai mult pe fructe și salate, pentru sezonul rece gătim din plin cu sute de calorii. Uneori, fără să conștientizăm asta.

E sezonul dulcețurilor și nu puține sunt gospodinele care apelează la clasica proporție de 1:1 (1 kg de zahăr și 1 kg de fructe) când gătesc dulceață pentru anotimpul rece. „Atenție mare!”, ne sfătuiește Veronica Mereacre medic nutriționist. „Dulceața trebuie să fie delicioasă și, cel mai important, ușoară. Fără kilograme de zahăr în ea. Altfel, devine o adevărată bombă calorică. De asemenea, de multe ori auzim spunându-se că dulceața este deosebit de utilă în cazul dietelor. Da, dar nu și atunci când folosim zahăr cu kilogramele! O astfel de dulceață mai degrabă ne îngrașă decât ne slăbește”. 

În acest context, duminică, la Festivalul Pomușoarelor din Chișinău, Dr. Oetker a venit cu un produs care se adresează persoanelor preocupate de reducerea caloriilor și reducerea consumului de zahăr din alimentație – Gelfix.

 

Un plic de Gelfix se adăugă la 350 g zahăr şi 1 kg fructe, adică 3:1. Produsul este ideal pentru a reduce zahărul din dulceață și a o păstra cât mai aproape de gustul său natural. Rapid, gustos și fără prea mult timp pierdut pentru fierbere. În plus, Gelfix conține planta Stevia a cărei proprietate de îndulcire este cunoscută de secole. Îndulcitorul natural obținut din Stevia este mult mai dulce decât zahărul (de 300 de ori) și are zero calorii.

Gospodinele au fost încântate să testeze Gelfix pe loc în cadrul festivalului și au plecat acasă cu zeci de plicuri, seturi de caserole de la Dr. Oetker, dar și cu rețetare, drept răsplată pentru fidelitate.

Mai jos, vă lăsăm să admirați o galerie foto.

Comentarii