SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Fără selfie nu începe dimineața – aplicație nouă pentru somnoroși

8 mai, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: businessinsider.com Foto: thenextweb.com


Acel moment neplăcut de dimineață, când începe să sune alarma, nu va mai fi deranjant, dacă vă instalați în smartphone aplicația „Snap Me Up”. Aceasta vă obligă să vă faceți un selfie înainte de a trece prin fața oglinzii și vă explicăm de ce.

Dacă vă setați alarma, cu respectiva aplicație instalată, veți fi treziți de apelul gălăgios și camera foto pornită, numai bine de făcut un selfie. Pentru a închide alarma nu va fi suficient doar să apăsați butonul roșu, dar va trebui să deschideți bine ochii și să vă faceți o poză – și nu, nu veți putea trișa, întrucât aplicația necesită o față în mișcare.

„Îmi era foarte greu să mă trezesc diminețile și mi-am dat seama că am nevoie de o alarmă mult mai bună”, a declarat Michael Fabozzi, tânărul inventiv de 22 de ani, pentru „Business Insider”. „M-am gândit că aș putea crea alarma socială, aducătoare de zâmbete. O modalitate inedită de a da start zilelor.”, a completat Michael.

 

Fabozzi a mai adăugat că fiecare fotografie va fi salvată într-un album, pe care, răsfoindu-l mai târziu, veți putea urmări schimbările prin care ați trecut de-a lungul timpului.

Aplicația este gratis, dar e valabilă doar pentru sistemele Android, deocamdată.

Comentarii