SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Felicia Dunaf vrea să se lanseze pe piața muzicală din România

23 martie, 2015 Autor: Doina Calcea
11028716_1799001923657728_7868529112740787158_n


Interpreta Felicia Dunaf a lansat o piesă intitulată "Tu ești tot ce îmi doresc acum". Noua piesă beneficiază și de un videoclip în regia lui Roman Burlaca.

 

Pentru al doilea videoclip, Felicia a schimbat patru ținute. ” Toate le-am ales alături de mama mea și de regizor. Roman mi se pare cel mai potrivit, a reușit să redea niște momente foarte frumoase în videoclip. Ideea îi aparține lui. A simțit ceea ce doresc, îndată cum a auzit piesa. Sperăm deja să avem un feedback pozitiv. ”

Regizorul, Roman Burlaca este cunoscut pentru colaborări cu artiși autohtoni, precum: Carla’s Dreams, Cristina Scarlat, iar recent a colaborat cu regizorul Rihannei și a Madonnei.

„Intreaga producție a durat aproximativ două săptămâni, timp în care am avut o zi de filmări și patru post-producție. Am avut ca platou de filmări un local din capitală, la care ulterior scenografii noștri au lucrat, astfel încât să obținem aspectul dorit. Ne-am propus să facem un videoclip de atmosferă și imagine, colorat, gustos și cât mai comercial. Ca orientare a fost piața de videoclipuri românească, pentru că și piesa a fost produsă la București. ” a menționat pentru Promotime, regizorul.

În februarie 2013, Felicia Dunaf a lansat primul videoclip pentru piesa „Codename Felice”, cu care a intrat în finala Eurovision 2013.

Comentarii