SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

FEMEI VS BĂRBAȚI. Bărbatul prin ochii Aureliei Salicov, vicedirector al companiei StarNet Management Grup – (FOTO)

16 martie, 2018 Autor: Natalia Acciu

INTERVIURIAurelia Salicov e cea care își face meseria cu plăcere și cea care are o familie frumoasă ce o susține în tot ce își propune. Este unul din top managerii celei mai populare companii de comunicații electronice, StarNet, activând în cadrul acesteia de mai bine de 10 ani. Aceasta se poate mândri cu calități și abilități, pe care alții doar le visează și nu fuge niciodată de responsabilități. Ce crede despre bărbați, cum arată un bărbat de succes, ce nu poate ierta niciodată și ce sacrificii ar face de dragul unui bărbat aflați în interviul ce urmează acordat în exclusivitate pentru PROMOTIME.

 

1. Cum arată bărbatul după care întoarceți capul ?
Nu întorc capul după bărbați, oricât de chipeși și arătoși nu ar fi. Prefer să fiu eu femeia care să fie admirația și muza unui bărbat.

2. Ce calități apreciați la un bărbat ?
Cea mai valoroasă calitate pe care o apreciez în general la oameni și la bărbați în mod special, este simțul responsabilității. Nu mai puțin importantă este perseverența, curajul și grija față de cei apropiați. Un bărbat inteligent întotdeauna îmi va atrage simpatia.

 

 

3. Ce vă deranjează cel mai mult la un bărbat ?
Deoarece sunt o femeie tolerantă, accept oamenii așa cum sunt ei. Mă deranjează însă atunci când întâlnesc bărbați neglijenți și nepoliticoși. Dar cel mai mult detest bărbații violenți.

4. Cum arată un bărbat de succes ?
Bărbatul de succes este cel care de-a lungul anilor și-a construit o carieră profesională ireproșabilă și are o familie fericită alături de el. Succesul se datorează unei munci asidue pentru obținerea rezultatelor scontate, dar în același timp acesta e și rodul înțelegerii și sacrificiilor făcute de cei dragi.

 

 

5. Dar un bărbat atrăgător ?
Eu sunt o fire comunicativă și pentru mine contează mult lumea interioară a persoanelor. Un bărbat inteligent, cult, cu un simț bun al umorului, care știe bine să-și argumenteze poziția va capta oricând atenția. Indiscutabil, că pe lângă acestea trebuie să fie îngrijit și manierat.

6. Ce nu ați putea ierta niciodată unui bărbat ?
Nu aș ierta trădarea, indiferent din partea cui vine, femeie sau barbat. Nu poate fi nimic mai dureros când acorzi toată încrederea unei persoane, îți pui sufletul pe tavă, iar acesta te trădează. La fel, nu aș ierta cuiva violența verbală sau fizică manifestată față de mine. Detest minciuna și orice manifestare de a induce în eroare.

7. Cât și ce ați putea sacrifica de dragul unui bărbat ?
Relația cu un bărbat nu trebuie să fie sacrifciu sau să comporte careva limitări. Dragostea presupune armonie, echilibru, căldură, blândețe, afecțiune, energie cu care se împart reciproc cei doi. Acest sentiment trebuie sa ne înalțe, să ne facă mai buni, mai perfecți, mai deosebiți, dar să nu ne creeze obstacole și bariere.

 

 

8. Ce este cel mai important într-o relație ?
Temelia unei relații sănătoase este dragostea, încrederea și respectul. Doar cu așa bază poți constui o relație stabilă și de durată, poți crea o familie fericită, cu copii crescuți în armonie și frumos.

9. Dacă ar fi să le dați bărbaților un sfat, care ar fi acela ?
Să iubească femeile pe care le aleg și să fie responsabili în relație !

10. Care este după părerea dumneavoastră cea mai mare diferență dintre bărbați și femei în materie de relații ?
Nu vreau să supăr pe nimeni, dar voi descrie realitatea noastră în toate aspectele ei. Femeile sunt răbdătoare, tolerante și fidele. Adesea anume aceste calități le fac să rămînă îndelung în relații dureroase. Pe când bărbații sunt mai hotărîți și iau decizii rapide în a schimba cursul vieții.

 

 

Comentarii