SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

FEMEI VS BĂRBAȚI. Bărbatul prin ochii Margaritei Răducan – (FOTO)

20 aprilie, 2018 Autor: Natalia Acciu

INTERVIURIJurnalista Margarita Răducan, e cea care își face meseria cu plăcere și cea care își urmează mereu visele. Aceasta activează în cadrul postului de televiziune Accent TV, unde moderează două emisiuni: "INTERSECȚIA RM" si "NOI DESPRE NOI". Este frumoasă, carismatică, inteligentă, cu o personalitate creativă și cu un simț al umorului bine dezvoltat, iar provocările la care este expusă nu reprezintă un impediment. A luptat cu propriile forțe să ajungă aici, iar acum se poate mândri cu abilitățile si succesul obținut de-a lungul anilor. Ce crede despre bărbați, cum arată un bărbat de succes, ce nu poate ierta niciodată și ce sacrificii ar face de dragul unui bărbat aflați în interviul ce urmează acordat în exclusivitate pentru PROMOTIME.

 

1.  Cum arată bărbatul după care întoarceți capul ?

Depinde care este sensul ascuns al întrebării. Dacă vorbim la modul practic atunci eu voi întoarce capul după un bărbat carismatic, înalt, îmbrăcat stilat și cu accesorii mai deosebite. Care poartă pantofi colorați, iar fularul căruia nu trebuie să fie doar un element vestimentar, dar care să îl reprezinte.

2.  Ce calități apreciați la un bărbat?
Intelectul, bunătatea, sinceritatea și romantismul.

3.  Ce vă deranjează cel mai mult la un bărbat?
Fățărnicia, lipsa umorului, violența fizică, badaranismul și incultura.

 

 

4.  Cum arată un bărbat de succes?
Un bărbat de succes, nu ajunge la culmile succesului fară ajutorul unei femei. Un bărbat din aceasta categorie este încrezut în forțele proprii, știe cu siguranță ce își dorește și nu irosește timpul în zadar.

5.  Dar un bărbat atrăgător?
O! În Republica Moldova sunt puțini bărbați atrăgători, din punctul meu de vedere. Voi fi subiectivă la acest capitol, dar pentru mine acest bărbat va fi plăcut parfumat, îmbrăcat la patru ace, foarte stilat și cu o freză deosebită.

6.  Ce nu ați putea ierta niciodată unui bărbat?
Minciuna și răutatea.

 

 

7.  Cât și ce ați putea sacrifica de dragul unui bărbat?
Multe….depinde de ce bărbat am în față.

8.  Ce este cel mai important într-o relație?
Într-o relație este important ca persoanele implicate să fie pe aceiași undă, să comunice la același nivel de inteligență, să aibă încredere unul în celălalt, să nu ezite nici un moment la o propunere făcută de partener, să simtă orice respirație și orice gest, să nu îi deranjeze greșelile și să își dorească orice să petreacă orice clipă împreună.

 

 

9.  Dacă ar fi să le dați bărbaților un sfat, care ar fi acela?
Nu vă uitați la femei ca la roboți, oferiți dragoste necondiționat și găsiți cheița sufletului unei femeii prin acțiuni și nu prin vorbe. Nu mințiți pentru a obține cu orice preț fizicul femeii. Dacă o femeie este apreciată și ocrotită ea poate dărui universul.

10.  Care este după părerea dumneavoastră cea mai mare diferență dintre bărbați și femei în materie de relații?
Bărbatul în primul rând pune accent pe fiziologic iar femeia pe suflet.

 

Comentarii