SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Femeile de succes ale anului 2017, premiate de Brilliance Review. Vlada Bernevec – câștigătoarea ediției

7 aprilie, 2017 Autor: Petru Moisei Foto: brilliance review
saa


În luna martie se elogiază femeia, asta a făcut și echipa revistei Brilliance Review, organizând o petrecere pentru femeile de succes. Astfel, cele mai frumoase și talentate femei din Republica Moldova s-au adunat la cea de-a III-a ediție a clubului „Brilliant Ladies”. Un proiect ce se desfășoară pentru al 3-lea an consecutiv și are drept scop promovarea femeilor de succes din țară.

Multă șampanie, muzică bună și invitați pe măsură în ținute Black Tie, căci ăsta a fost dress code-ul impus de gazda evenimentului – Irina Vasilache.

Fotografia postată de Brilliance Review.
La eveniment au fost premiate 11 finaliste ale ediției, de către revista Brilliance Review, pentru succesul și perseverența de care dau dovadă în propria afacare. Femei de diferite vârste, din diferite domenii de activitate precum: modă, muzică, frumusețe, sănătate, etc, au fost punctul de referință al acestei seri. Finalistele au primit premii, cuvinte de laudă și admirație, uitând pentru o seară de grijile din spatele afacerilor pe care le gestionează.

Fotografia postată de Brilliance Review.
Mihai Teodor a fost cel care moderat și dezlănțuit atmosfera împreună cu interpreții : Nelly Ciobanu, Adrian Ursu și Brio Sonores.


La final de seară, Vlada Bernevec a fost desemnată câștigătoarea a celei de-a III-a ediții a clubului „Brilliant Ladies”. Fosta prezentatoare TV a declarat:
„După ce am fost prezentatoare meteo, am vrut să-mi îndeplinesc și un alt vis – femeie de afaceri. Cu mai multe detalii voi reveni în câteva luni.”

Fotografia postată de Brilliance Review. It was also taught that if the social environment https://justdomyhomework.com/ will improve, physical environment situation will also improve better

Comentarii