SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Femeile de televiziune, pe coperta revistei ELLE

16 ianuarie, 2016 Autor: Doina Calcea Sursa: fashiongonerogue.com


Revista Elle a lansat pentru numărul din februarie tocmai cinci coperți diferite. Proiectul se numește "Femeile în televiziune" (Women în TV). Actrițele din serialele alese să pozeze pe copertă au fost: Taraji P. Henson (Empire), Julia Louis-Dreyfus (VEEP), Priyanka Chopra (Quantico), Viola Davis (How to Get Away With Murder) și Olivia Wilde (Vinyl).

 

Revista ELLE lansează deja pentru al șaselea an proiectul „Femeile în TV”, în care adună cele mai stralucitoare stele de pe micul ecran. În interviurile lor, actrițele au vorbit despre cum au reușit să apară pe ecran și să distrugă stereotipurile.

 

Câștigătoarea recentă a premiului „Globul de Aur”, Taraji P. Henson, spune despre rolul ei, Cookie Lyon, în filmul „Empire”: „A fost foarte important pentru mine că ea să ia o atitudine mereu. Tot ceea ce face este a lupta pentru familia ei. De aceea, ea nu este o caricatură.

 

Julia Louis-Dreyfus din VEEP: „Du-te la filme, cât de multe script-uri bune pot să vezi acolo? Acum chiar există atât de multe show-uri TV, care arată cât de puternice, complicate, interesante sunt femeile. Și eu sunt încântată să joc unul dintre aceste roluri.”

 

„Într-o zi, toate aceste persoane au fost de acord cu mine. Şi a doua zi … toate astea au dispărut. Asta a fost mare mea învățătură de la 18 ani și nu voi lua din nou asta în serios”, a spus Olivia Wilde.

 

„De ce ar trebui o femeie să aleagă între dominația globală și dragostea vieții ei?” – Priyanka Chopra

 

„Am fost hrăniti cu o mulțime de minciuni despre femei. Prin standardele de televiziune, dacă sunteți undeva mai sus de dimensiunea a doua, tu nu ai făcut sex. Tu nu ai gânduri sexuale. Nici măcar nu ai un vagin. Și dacă ești de o anumită vârstă, ești dată jos. ” –  Viola Davis

Comentarii