SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Femeile înșeală doar din motive întemeiate

15 iunie, 2016 Autor: Iuliana Maranciuc Sursa: www.la-psiholog.ro

SEXAtunci când un bărbat înșeală, se spune că o face doar pentru că este bărbat. Femeile, însă, o fac doar dacă au un motiv bine întemeiat.

Specialiștii spun că, în majoritatea cazurilor, bărbații înșeală pentru că ei caută atenție, iar femeile caută mai mult să umple un vid emoțional. Chiar dacă o aventură reprezenta soluția temporară pentru ca femeia să simtă din nou plăcere, ea poate determina distrugerea relației.

O aventură cu cineva nou, din afara relației, este o idee tentantă, dar ea poate duce la ruinarea a tot ce a fost conceput până la înșelare. Și femeile sunt îndeajuns de înțelepte să înțeleagă aceasta.

Doamnele care ajung, totuși, la acest moment, au tot ce vor acasă: familie, soț sau iubit, dar le lipsește împlinirea și fericirea sufletească. Ele nu mai sunt înteresate de relația sexuală, ci mai mult de una platonică. În acest caz, încearcă să consume multă energie pentru a evita contactul fizic cu partenerul.

Femeile vor da mai multă importanță stării emoționale. De regulă, sexul slab se sufocă când este prezentă prea multă afecțiune. Este un abuz de comportament în care tot ce primești, ți se dăruiește.

Unele dintre femeile care-și continuă aventura spun că sexul marital s-a ameliorat prin menținerea acesteia. Altele cred că amantul a fost sufletul lor pereche, dar dintr-un motiv sau altul nu și-au părăsit soțul.

Sunt și femei care simt că sentimentele lor au fost amplificate de lipsa împărțirii îndatoririlor zilnice cu amanții. Aproape toate femeile din această categorie au avut aventuri cu bărbați căsătoriți. Ele consideră că aventurile lor pot continua, fără a afecta relația primară.

Comentarii