SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Femeile iubesc cunnilingus-ul

13 mai, 2016 Autor: Sorina Dima

SEXCunnilingus – excitarea femeii cu limba şi gura – este una dintre cele mai folositoare şi practice variaţii sexuale cunoscute pentru bărbat şi este, cu siguranţă, cea mai stimulatoare experienţă pentru o femeie. Câți dintre barbăți sunt dispuși la orice oră să ofere sex oral partenerelor lor?

 

În viziunea bărbaților, sexul oral este mai special decât cel normal pentru că presupune mai multă intimitate. La fel de specială pentru marea majoritate trebuie să fie și  femeia. Nu doar sentimentele influențează o bună partidă de sex. Mai mulți bărbați cu vârsta cuprinsă între 18-25 ani spun că se simt mai liberi în pat cu o parteneră care le trezește entuziasmul, se poate mișca în pat și nu în ultimul rând să fie îngrijită. Unii bărbați au o sensibilitate aparte, invocând motive precum mirosul, gustul sau  forma vulvei , care îi pot împiedica să se apropie de aceasta zonă.

În funcție de poziția în care stă partenera și cât de excitată este după ce i-ai stimulat clitorismul, desfă-i labiile cu limba (nu cu degetele) şi vezi dacă poţi pătrunde înăuntru, introduce limba în vaginul ei şi  bucură-te de gustul sevei binecunoscute.
În acest moment, după câteva intrări şi ieşiri ale limbii, poţi să-i ţii labiile desfăcute, expunând mai mult clitorisul şi vaginul.

 

Avertisment : poţi să sugi şi să dezmierzi vaginul femeii cât vrei, dar să nu sufli niciodată. Dacă forţezi prea mult aer în uter poţi să provoci o embolie care va ajunge în sânge şi o poate ucide. Există astfel de cazuri, printre care şi cel al unei femei din Houston, care a murit din cauza asta la sfârşitul anului 1985.

Comentarii