SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Femeile leșină când îl văd! Cel mai sexy medic în viață s-a scos la… licitație – (VIDEO)

20 ianuarie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: stirileprotv.ro Foto: Facebook/Doctor.Mike


Femeile se îmbolnăvesc pe dată atunci când îl văd și vor să li se facă respirație gură la gură. Se plâng de probleme de sănătate și vor să fie internate cât mai curând în spital și îngrijite de Doctor Mike, cel mai sexy medic din lume, desemnat de revista People. Mikhail Varshavski muncește la un spital din New Jersey, SUA. El a decis să facă o faptă bună cu faima câștigată peste noapte, deoarece are peste 1 milion de fani (mai ales fane) pe Instagram.

La 26 de ani, Mikhail Varshavski este asaltat în permanență de tinere dornice de o poveste de dragoste a la „Grey’s Anatomy”. Așa că tânărul medic a decis să pună la bătaie o întalnire cu el, în scopuri caritabile. Fetele care vor să iasă la o întalnire romantică cu Mikhail trebuie să participe la o… licitație. Marele premiu – un medic simpatic și faimos.

 

Banii strânși din urma licitației vor merge spre fundația „Limitless Tomorrow”, de

care se ocupă chiar tânarul doctor.

 

Doritoarele trebuie să se înscrie în cursă cu 10 dolari. Întâlnirea va include o excursie la New York, cu ședere la un hotel de patru stele și o cină la un restaurant Michelin. Până acum, sute de fete s-au lăsat provocate de invitația lui Mike. 

Comentarii