SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ferrari, așa cum va arăta în 2040 – (FOTO, VIDEO)

5 februarie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: gentlemanscar.ro Foto: lefigaro.ro

AUTOCum vor arăta mașinile Ferrari în anul 2040? La această întrebare au răspuns zeci de tineri talentați, care studiază la cele mai prestigioase școli de design din lume. Ei s-au întrecut, fiind provocați de compania producătoare, pentru a concepe designul supersportivelor din Maranello.

În finală au rămas doar creațiile a 4 institute, care au prezentat câte 3 proiecte. Juriul concursului are o componență la fel de spectaculoasă ca și proiectele finaliste, grupând pe lângă designer și ingineri ai mărcii și colecționari Ferrari sau celebrități din muzică și motorsport. Aceștia au acordat premiul cel mare, intitulat Gran Premio Assoluto, proiectului “Manifesto” realizat de șase studenți ai ISD-Rubika din Valenciennes, Franța. Echipa formată din trei studenți francezi și trei belgieni a propus o mașină care într-adevăr pare sculptată de aer. 

„Manifesto” a câștigat votul juriului prin faptul că oferă un concept cursiv și complet, pentru exterior, habitaclu și sistem de propulsie. De asemenea, accesul în acest automobil conceptual se face prin deschiderea spectaculoasă a cabinei. Practic, cupola sa se despică în două secțiuni care se ridică spre spatele mașinii.

b-34-rear-1

a-side-1

andrew00-4-2-970x647-c

 

Comentarii