SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Ferrari vine în Moldova! Unde va fi inaugurat showroomul – (FOTO)

2 aprilie, 2016 Autor: Nicoletta Marcu Sursa: autoblog.md
ferrari-f12tdf-tour-de-france-side

AUTOVeste bună pentru pasionații de automobile, posesori ai unor conturi grase în bănci. Constructorul italian de automobile sportive Ferrari a anunțat că vine în Moldova. Potrivit unui comunicat al serviciul de presă Ferrari, compania speră să vândă cel puțin 101 mașini până la sfârșitul acestui an, notează autoblog.md.

Un reprezentant al companiei a precizat pentru autoblog.md că deja există 101 comenzi pentru modele ca 458 Speciale, F12 Berlinetta și chiar F12tdf. Ferrari speră să vândă cel puțin 5000 de automobile în următorii ani în țara  noastră. Numele celor care își doresc deja să intre în posesia bijuteriilor pe patru roți nu au fost dezvăluite, însă s-a făcut mențiunea că „toate sunt persoane cu vârsta de peste 75 de ani a căror feciori și fiice lucrează în conducerea țării.”

Potrivit unor zvonuri, showroomul va fi inaugurat în preajma garajului Parlamentului din centrul Capitalei, chiar în această primăvară. Din acel moment, potenţialii clienţi din ţara noastră vor putea comanda orice model din gama Ferrari.

 

Comentarii