SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Festivalul Internațional de Film al Diversităţii, în premieră, la Chişinău

13 mai, 2016 Autor: Nicoleta Donos


La Festivalul Internațional de Film al Diversităţii vor fi proiectate peste 30 de documentare de scurt metraj şi filme de ficţiune dedicate diversităţii. În același timp, în concurs vor fi prezentate peste 300 de proiecţii de filme internaţionale din 50 de ţări.

Cei interesați să participe în concurs pot realiza și filme pentru adolescenţi, la secţiunea “Adolescenţii în Acţiune”, care promovează diversitatea: toleranţa între religii, minorităţi etnice, persoane cu dizabilităţi.

Filmele prezentate de tinerii cineaşti din R. Moldova trebuie să aibă o durată între 3 și 30 de minute. Termenul limită de depunere a lucrărilor este 30 iulie, curent. Cineaștii internaţionali îşi pot prezenta proiecţiile pe portalul Film Freeway.

Filmele pot fi depuse în format electronic, Youtube, Vimeo, cu o scurtă sinteză despre film, datele de contact şi adresa aplicantului, pe adresa uchangetv@gmail.com

Persoanele interesate pot accesa pagina de FB „International Diversity Film Festival Moldova” sau www.uchange.tv Pentru detalii: natalia.ghilascu@gmail.com sau +373 699-46-314

Festivalul Internațional de Film al Diversităţii se va desfăşura în incinta Centrului Cultural ODEON, în perioada 15-16 septembrie. Evenimentul este organizat la iniţiativa absolvenţilor Programului american „Lumea Deschisă” şi este susţinut de Ambasada SUA în Moldova.

 

 

Comentarii