SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Fete pe bicicletă te invită la o nuntă altfel

28 iulie, 2015 Autor: Doina Calcea


Pe 6 august începând cu ora 18.00 ești invitată la nunta extremală a Adrianei Zbigli. Petrecerea burlăcițelor pe două roți a ajuns deja la a noua ediție. Domnișoarele de onoare ale Adrianei vor fi îmbrăcate glam rock cu multe flori, dantele și multe alte accesorii specifice unei nunți sau unei petreceri de burlăcițe. Toate fetele pe biciclete vor intra în concurs pentru a câștiga prin tragere la sorți o bicicletă retro, oferită în dar de Adriana.

„Am vrut să organizez o cuconadă doar cu prietenele pe bicicletă. Ideea îmi aparține, dar nu fără suportul Anastasiei Condruc și Oxana Greadcenco. Nunta extremală este inspirată din conceptul mersului pe bicicletă al mireselor fără inhibiții și moderne și de altfel Zdob și Zdub, tot așa, promovează nunta extremală, iar piesa lor îmi place mult.” a menționat Adriana Zbigli pentru Promotime.

Fete pe biciclete este un proiect creat în 2013 de trei tinere ambițioase din Chișinău. Evenimentul are drept scop promovarea unui mod de viață sănătos, prin mersul pe bicicletă.

Comentarii