SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Fetița interpretei Elena Gheorghe are cont pe Instagram de la 3 luni – (FOTO)

16 februarie, 2018 Autor: Doinița Babalic Sursa: unica.ro Foto: instagram.com

MONDENElena Gheorghe își iubește enorm cei doi copii ai săi. Nicholas Răzvan are 6 ani, iar Amelie Nicole abia a împlinit 7 luni. Interpreta se mândrește cu copii săi și nu o dată au fost scoși în văzul tuturor pe rețelele de socializare. Puțini cunosc, însă, că fiica interpretei Amelie Nicole are și un cont pe Instagram, de la 3 luni!

Înainte ca Amelie Nicole să se nască, Elena Gheorghe ne mărturisea că primul copil a împlinit-o ca femeie, dar că și-a dorit foarte mult și o fetiță, pentru ca Nicholas să nu fie singur la părinți – “Voi fi fericită să văd cum se iubesc cei doi copii, unul pe celălalt. Va doresc tuturor să aveți parte de familie, pentru că familia înseamnă echilibru și de acolo pleacă tot”, ne spunea artista cu o lună înainte de venirea pe lume a fetiței ei.

La multi ani fratiorului meu Nicholas! Astazi implineste 6 anisori Te iubesc, Nicho!

Публикация от Amelie (@amelienicoleofficial)


La doar 3 luni de la nașterea lui Amelie Nicole, Elena i-a făcut micuței cont pe Instagram și postează ocazional fotografii cu “bebelinda”, așa cum îi place ei să o alinte. În doar 4 luni, fetița a strâns deja peste 8.000 de fani pe rețeaua de socializare!

Публикация от Amelie (@amelienicoleofficial)

Cum arată fetița Elenei Gheorghe la 7 luni

Pe 15 februarie, Amelie Nicole a împlinit 7 luni, ocazie cu care mămica ei celebră a mai postat o fotografie cu micuța pe Instagram. Amelie este foarte drăgălașă și îi seamănă mult Elenei. Uite cât de scumpă e fetița Elenei Gheorghe la doar 7 luni!

Azi am implinit 7 luni

Публикация от Amelie (@amelienicoleofficial)

 

Comentarii