SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Fiica lui Jean-Claude Van Damme îi moștenește pasiunea pentru arte marțiale – (FOTO)

20 octombrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: elle.ro Foto: elle.ro

MONDENPutini stiu insa ca Jean-Claude Van Damme are o fiica, Bianca Brigitte Van Damme, in varsta de 27 de ani si care este pasionata de arte martiale.

Bianca este foarte activa pe retelele de socializare, unde impartaseste cu fanii numeroase imagini, in special de la antrenamentele sale.

La numai 27 de ani, Bianca se bucura de succes atat datorita performantelor sale sportive, cat si pentru aparitiile in diverse filme precum „Alien Uprising”, „Paranormal Activity Security Squad” sau „Welcome to the Jungle” in care a jucat alaturi de tatal ei. Ea a mai aparut si in emisiunea tip reality show ”Jean Claude Van Damme: Behind Closed Doors (2011)”.

Bianca Brigitte Van Damme este fiica pe care Jean-Claude Van Damme o are din casatoria cu Gladys Portugues, ex-bodybuilder si antrenoare de fitness, de care a divortat in 1992.

Intr-un interviu recent, Bianca a declarat ca pasiunea pentru sport a mostenit-o de la celebrii ei parinti, insa nu este vorba numai de arte martiale, ci si ice-skating si box.

https://www.instagram.com/p/BH_l4ALg_xV/

Comentarii