SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Fiicele de bani gata ale celebrităților din Rusia

14 iulie, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: cosmo.ru


Sunt tinere, frumoase, bogate și talentate. Nu în ultimul rând, mai sunt și urmașele celor mai celebre familii din Rusia. Părinții lor sunt artiști cunoscuți, sportivi, oameni de afaceri, care sunt mândri de fiicele lor și nu economisesc bani atunci când vine vorba despre capriciile odraslelor.

Sofia Evdokimenko

14 ani, nepoțica interpretei Sofia Rotaru

Recent, Sofia a devenit fața colecției de toamnă-iarnă a cunoscutului brand ucrainean Poustovit – acesta este debutul tinerei în calitate de model. Moda este noul hobby al Sofiei. Iar printre cele vechi se enumeră surfingul și echitația.

Anna Shulgina

22 de ani, fiica interpretei Valerya

Fiica cea mai mare a Valeriei este de la fostul soț, producătorul Alexander Shulgin. Nu demult ea a participat la o ședință foto pentru o revistă dedicată bărbaților. Fata s-a dezgolit complet și a apărut pe coperta ediției din iulie a publicației Maxim.

Sonia Kiperman

14 ani, fiica cântăreței Vera Brejneva

Deși a apărut recent în paginile ucrainene ale revistei Vogue, Sofia nu își dorește să se oprească la industria modei. În America ea studiază actoria, reușind deja să joace în serialul „The Vampire Diaries”, vara trecută.

Stefania Malikova

14 ani, fiica muzicianului Dmitri Malikov

La doar 14 ani, Stefania a ajuns să fie vedetă – a apărut pe paginile revistei americane Teen Vogue, dedicată adolescenților. Reprezentanții Teen Vogue au remarcat frumusețea fetei în pozele de pe Instagram și au contactat-o, propunându-i să participe la o ședință foto prin corespondență.

Sofia Abramovici

20 de ani, fiica miliardarului Roman Abramovici

Vara trecută, fiica miliardarului a intrat în lumea londoneză – participând la turneul Longines Global Championship, petrecere dedicată hipismului. Tematica nu a fost aleasă la întâmplare – Sonia practică echitația și a participat la această competiție.

Alexandra Zhulina

15 ani, fiica patinatoarei artistice Tatiana Navka

Alexandra este fiica campionilor olimpici la patinaj artistic – Alexandru Zhulin și Tatiana Navka. După divorțul acestota, Alexandra a păstrat contactul cu ambii părinți, publicând poze cu ei pe Instagram. La fel ca și părinții săi, Sasha este pasionată de sport, doar că a ales tenisul în locul patinajului.

Anna Zavorotnyuk

19 ani, fiica actriței Anastasia Zavortnyuk

Anna a moștenit frumusețea de la mama ei căreia îi seamănă leit. Ea nu-și dorește să devină actriță, însă nu fuge prea departe – are în plan să devină producător.

Comentarii