SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Filip Kirkorov: „Toată Europa a votat pentru Lazarev!”

16 mai, 2016 Autor: Gabriela Grițco


În urma finalei Eurovision 2016, reprezentanta Ucrainei, Jamala, a devenit câștigătoare. Pe toată durata desfășurării concursului, Ucraina, Australia și Rusia au fost în top.

Interpretul Filip Kirkorov a declarat că se mândrește cu numărul lui Serghey Lazarev, reprezentantul Rusiei la Eurovision 2016. Din spusele lui, Kirkorov e mulțumit de prestația lui Lazarev, dar și de rezultatul obținut.

„Toată Europa a votat pentru Serghey Lazarev!”, a declarat acesta pentru presa rusă. La fel,  interpretul a mai adăugat că adunarea punctelor este o invenție a organizatorilor, căci în anul 2008, interpretul Dima Bilan a câștigat acest concurs doar în urma televotingului.

“Dacă nu s-ar fi schimbat regulile, dacă ar fi fost exact aceleași ca în anul 2008, atunci Lazarev era câștigătorul”, a afirmat acesta.

Kirkorov și Lazarev au fost întrebați despre prestația interpretei Jamala, care a obținut locul I în finala concursului.  „Ea e câștigătoarea!”, a răspuns Filip Kirkorov, iar Lazarev a lăudat-o pe interpretă pentru piesa și numărul ei.

Comentarii