SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Filme biografice cu Justin Bieber

1 martie, 2016 Autor: Doina Calcea
justin_bieber_2015_1

MONDENArtistul canadian face astăzi 22 de ani. Tânărul Justin a doborât recordul muzical chiar a celor de la The Beatles. V-am pregătit 2 filme biografice despre începuturile interpretului, cum dintr-un amator a devenit o vedetă de talie mondială, cu venituri de peste 100 de milioane de $.

Filmul biografic Never „Say Never” lansat în 2011 a avut încasări de peste 100 millioane USD la nivel mondial. Justin Bieber: Never Say Never e o perspectiva rară, o poveste adevărată despre cum s-a ridicat Justin de la nivelul de actor amator în orășelul Stratford, Ontario, la fenomenul prezent pe internet și apoi la statutul de super star, culminând cu spectacolul 3D cu casa închisă de la faimoasa Madison Square Garden.

Justin Bieber’s Believe (2013) Filmul oferă acces total în culisele turneului mondial al lui Justin Bieber, Believe. Spectatorii au ocazia să vadă nu doar cum a fost organizat turneul, ci și cum arată viața lui Justin Bieber în afara scenei. Urmărește călătoria lui Justin de la puștiul necunoscut de acum câțiva ani la starul mondial care este în prezent.

Comentarii