SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Filmul „Frumoasa şi bestia”, interzis într-un cinematograf din SUA din cauza unui personaj – (VIDEO)

4 martie, 2017 Autor: Dan Maxim Sursa: digi24.ro Foto: google.com
PWRiNGU2N2U1YmUzN2NmYjdkMTRiMmViNjRiOGI5OWQw.thumb

DIVERSEUn cinematograf din Alabama, Statele Unite, a anunţat deja că nu va proiecta lungmetrajul "Frumoasa şi bestia/ The Beauty and the Beast", produs de Disney, în care apare primul personaj homosexual din istoria companiei, LeFou, interpretat de actorul Josh Gad.

Imagini pentru beauty and beast movie 2017

Ramake-ul live-action al filmului ”Frumoasa şi Bestia/ Beauty and the Beast”, ce va fi lansat pe marile ecrane din Statele Unite pe 17 martie, conţine primul personaj gay şi prima scenă de dragoste din istoria grupului Disney.

Actorul american Josh Gad interpretează în acest film personajul LeFou, un camarad al principalului personaj negativ, Gaston, jucat de Luke Evans.

Regizorul Bill Condon a declarat, într-un interviu pentru revista Attitude din 1 martie, că personajul LeFou din lungmetrajul „Frumoasa şi bestia” îşi pune întrebări despre sexualitatea sa. „Ezită. Într-o zi vrea să fie Gaston şi a doua zi vrea să-l sărute”, a explicat el pentru revista britanică dedicată homosexualilor.

Potrivit Times, un cinematograf situat în inima statului Alabama, Henagar Drive-In, a refuzat deja să proiecteze „Frumoasa şi bestia”.

Într-un comunicat publicat pe Facebook, directorul acestui drive-in a explicat motivele cenzurii: „Toţi facem alegeri. Eu am făcut-o pe a mea. Dacă nu mai putem să ne ducem nepoţii de 8 şi 11 ani să vadă un film, înseamnă că nu mai există interes pentru a-l vedea. Suntem înainte de toate creştini. Nu ne vom opune la învăţămintele pe care ni le insuflă Biblia. Vom continua să proiectăm filme care apără familia şi pe care să le puteţi vedea în întregime fără a fi stânjeniţi de scenele de sex, nuditate, homosexualitate şi grosolănie”.

O petiţie împotriva filmului a strâns 90.000 de semnături. 

Comentarii