SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Fiul lui Jasmin, zi de naștere extravagantă într-un club din Monte Carlo

19 august, 2015 Autor: Ana Creascov Sursa: super.ru


Fiul artistei Jasmin și-a sărbătorit ziua de naștere, pe 15 august, fără gând de economii. Mihail Semenduev a pășit luxos în maturitate, pentru că şi-a sărbătorit cei 18 ani într-un club faimos din Monte Carlo, stropindu-se cu șampanie de 1000 de euro.

La sărbătoarea organizată de Mihail au fost prezenți cei mai buni prieteni, printre care s-a remarcat fiul producătorului general al Primului Canal din Rusia, Simion Fayfman, și fiul oligarhului Serghei Govyadin, Artem.

 

Prietena sărbătoritului, Diana Chervichenko, fiica fostului președinte al Clubului de Fotbal „Spartak”, a fost cea care a deschis evenimentul: a scris Happy B-Day pe nisip, folosind lumânări. După acest moment emoționant, oaspeții s-au îndreptat către cel mai scump club al ducatului, Twiga Monte Carlo, unde s-au stropit cu șampanie Crystal, prețul pentru o sticlă fiind de aproximativ 1.000 de euro. Coincidență sau nu, dar tinerii au dansat după melodiile lui Timati, care, apropo, și-a sărbătorit ziua de naștere în aceeași noapte și în același club.

Copiii de bani gata și-au arătat „patriotismul” prin fapte, interpretând imnul Rusiei în timpul concertului lui Timati. După cum a declarat însuși artistul, la începutul fiecărui concert de-al său peste hotare, introduce un fragment din imn, astfel, oriunde s-ar afla, se simte ca acasă.

Comentarii