SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Flavy DeeJay: despre succesul și frumusețea femeilor prin ochii bărbaților

24 octombrie, 2014 Autor: Doina Calcea


Producătorul și Dj la Kiss Fm, Flavy DeeJay, alias Flaviu Sandu, ne destăinuie ce ar sacrifica de dragul femeilor, dar și ce îl deranjează la ele.

 

5 calități care apreciez la o femeie: inteligența, frumusețea, fidelitatea, înțelegerea și să fie gospodină.

Cel mai mult mă deranjează la o femeie nehotărârea acesteia. Atunci când azi vrea una, mâine alta. Pentru o femeie laptele nu e alb, e aproape alb.

Nu contează cum arată, ci cum gândește. O femeie de succes e, în primul rând, o femeie inteligentă, să știe exact ce vrea să obțină, să aibă încredere în ea, ambițioasă. Nu se teme să spună și să afle adevărul și, nu în ultimul rând, să fie sufletistă.

Nu aș putea ierta niciodată unei femei infidelitatea și nehotărârea și cred că nu se referă doar la femei. Fiecare trebuie să fie hotărât la orice pas pe care îl face, care, cu siguranță, trebuie să fie bine gândit.

Un bărbat adevărat sacrifică chiar și o viață de dragul unei femei pe care o iubește. O iubim de când ne naștem. E vorba de mama noastră, sora, bunica și, evident, iubita. Femeile sunt cele mai scumpe ființe de pe acest pământ pentru bărbați.

Comentarii