SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Formația „The Wax Road” vine cu o piesă nouă și surprize pentru fani

31 iulie, 2016 Autor: Lucia Ciobanu


Formația „The Wax Road”, care a lansat recent două single-uri și un videoclip, nu ne lasă să așteptăm prea mult și vine cu o nouă piesă – „Midnight Girl”. Noul cântec, plin de energie, drive și pasiune te va face să te miști după ritmul lui dinamic.

Single-ul „Midnight Girl” reprezintă un fusion între Punk, Drum’n’Bass și Hard Rock, perfect pentru o plimbare nocturnă în căutarea „fetei de la miezul nopții”.

Anul acesta băieții de la „The Wax Road” și-au propus să realizeze albumul lor de debut și au decis să implice direct fanii în acest proces. Astfel, prin intermediul platformei www.indiegogo.com susținătorii vor putea ajuta la colectarea fondurilor necesare pentru lansarea albumului.

Cei care vor contribui vor fi răsplătiți de trupă cu pachete speciale, care vor conține CD-uri, tricouri, brățări, și chiar seturi întregi cu accesorii din piele, concerte private, efecte pentru chitară handmade și multe altele. Cu banii strânși din vânzarea acestor pachete, trupa va finaliza înregistrarea albumului de debut.

Comentarii