SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Fostul finanțator al lui Dinamo s-a căsătorit cu Miss Universe! – (FOTO)

16 decembrie, 2017 Autor: Doinița Babalic Sursa: perfecte.ro Foto: fanatik.ro

MONDENFostul actionar şi sponsor al clubului Dinamo a dat lovitura pe plan sentimental. S-a însurat cu una dintre cele mai frumoase femei!

Dragoş Săvulescu, omul care a fost acţionar la Dinamo între 2005 şi până în 2013, se poate considera realizat pe toate planurile. Bani avea, faimă dobândise, mai ales că îşi încercase norocul şi într-o carieră în cinematografie, la Hollywood, iar acum şi-a găsit şi împlinirea sufletească.

Asta după ce în ultimii ani trecuse prin „supliciul” unor relaţii cu alte frumuseţi ale Planetei, Mădălina Ghenea fiind una dintre ele. El, de altfel, s-a şi stabilit la Los Angeles, trăind într-o vilă luxoasă chiar în apropierea „Cetăţii filmului”.

Aleasa inimii lui Săvulescu este Angela Martini, fostă Miss Univers Albania! Acolo s-a şi născut, însă a emigrat cu familia în Elveţia, iar acum trăieşte cu Săvulescu în Statele Unite ale Americii.

Săvulescu nu mai este acţionar în Ştefan cel Mare, unde a fost şi membru în Consiliu de Administraţie, însă a rămas în continuare printre sponsorii lui Dinamo, contribuind anual la bugetul formaţiei patronate de Ionuţ Negoiţă.

Comentarii