SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Fostul membru al trupei Backstreet Boys Nick Carter este acuzat de viol

25 noiembrie, 2017 Autor: Mihaela Sorocean Sursa: glamour.ro Foto: glamour.ro

MONDENUn fost membru al trupei Backstreet Boys, Nick Carter, este acuzat de viol. O cântăreață și actriță susține că acesta ar fi abuzat-o sexual în anul 2002, moment la care ea era virgină.

Melissa Schuman a făcut parte din trupa de fete numită Dream, alături de care cânta la începutul anilor 2000. Melissa l-a acuzat recent de viol pe Nick Carter, relatând într-o postare pe blogul personal cum s-a întâmplat totul.

Cântăreața a povestit că ea și o prietenă de-ale ei au fost invitate de Carter la apartamentul său din Santa Monica. La vremea aceea, mergeau împreună la filmările peliculei „The Hollow”. Schuman și prietena ei au acceptat invitația, iar când au ajuns acolo, au consumat băuturi alcoolice. La un moment dat, Schuman și Carter au mers împreună la toaletă, unde au început să se sărute. „Apoi el m-a ridicat, m-a așezat pe dulapul din baie și a început să îmi desfacă nasturii de la pantaloni. I-am spus că nu vreau să mergem mai departe,” a scris cântăreața. În ciuda faptului că l-a refuzat, aceasta a povestit că solistul a continuat să insiste și i-a cerut să îi facă sex oral. „Era clar și vizibil din ce în ce mai nervos și mai nerăbdător cu mine. Nu puteam pleca. Îmi era clar că nu pot pleca. Era mult mai mare și mai puternic decât mine, și pur și simplu nu aveam cum să deschid ușa sau să cer ajutorul cuiva,” a mai relatat Schuman.

Cântăreața, care era virgină la momentul celor întâmplate, susține că i-a spus clar lui Carter că nu își dorește să întrețină relații sexuale, dar că acesta a ignorat-o. „Era de neobosit, refuza să accepte «Nu» ca răspuns. Era greu, prea greu să ies de sub el. Apoi am simțit că a pus ceva în interiorul meu. Am întrebat ce era, iar el mi-a șoptit încă o dată în ureche: «Sunt doar eu, iubito»,” a scris Schuman. Cântăreața spune că în acea perioadă s-a gândit să depună plângere împotriva lui, dar era îngrijorată de consecințele pe care acest lucru le-ar putea avea asupra ei din punct de vedere profesional. Schuman spune că a decis să facă public acest lucru acum, după ce a văzut pe Internet o altă mărturie a unei persoane care de asemenea îl acuza pe Nick Carter de fapte asemănătoare.

„Simt că am o obligație acum să spun ceva, în speranța și cu intenția de a inspira și încuraja alte victime să își spună povestea. Cu cât suntem mai multe, cu atât suntem mai puternice. Dacă citești asta și ai fost victima unui abuz, să știi că nu trebuie să rămâi tăcută, și că nu ești singură. Știu că este înspăimântător, și eu sunt speriată.”

Nick Carter este acuzat de viol, însă nu a formulat încă un răspuns oficial cu privire la aceste informații.

Comentarii