SUNĂ ȘI COMANDĂ-ȚI BANNERUL!

Fetița Anastasiei Cecati alături de o tânără leit mama sa! – (FOTO)

3 ianuarie, 2019 Autor: Petru Moisei
fica sofia anastasia cia

DIVERSEFetița Anastasiei Cecati, rămasă orfană în urma oribilei crime de acum un an, a apărut în pozele de Revelion alături de o tânără care îi seamănă izbitor mamei.

Anul trecut, de Revelion, Anastasia Cia, top model și cântăreață bine cunoscută pese hotarele țării, poza fericită lângă brad la trecerea dintre ani. Era însărcinată și, în scurt timp, urma să dea naștere unei fetițe pe nume Sofia. Numai că anul 2018 avea să fie unul fatidic pentru frumoasa Anastasia. La nici o lună după nașterea fiicei, vedeta avea să fie ucisă cu sânge rece de nimeni altul decât de însuși soțul ei Alexei Mitachi, un stomatolog din Chișinău cu o reputație profesională ireproșabilă. Mitachi s-a sinucis în scurt timp după oribila crimă. Astfel că, macabra poveste a fost de răsunet, iar presa de pe ambele maluri ale Prutului a relatat-o pe larg întrecându-se în detalii picante.

anastasia cia gravida

Timpul a trecut și, la aproape un an de la dispariția Anastasiei, mama acesteia, cea care o crește pe micuța Sofia și care are grijă ca fetiței să nu-i lipsească nimic, a organizat o sesiune foto de zile mari. Una aproape similară celei pe care o realizase anul trecut chiar Anastasia. Iată de ce, de Revelionul 2019, fetița lui Alexei Mitachi și a Anastasiei Cecati a apărut alături de o rudă apropiată, într-o atmosferă de poveste, amintind de cea care i-a dat viață. Micuța Sofia pare foarte atașată de cea care îi seamănă aproape leit mamei și care o îmbrățișează cu atâta drag. Mai mult, pare foarte fericită.

anastasia cia si sofia

Comentarii